A Plaroig, brindem serveis integrals per a satisfer totes les teves necessitats. Amb el nostre equip d'experts, ens especialitzem en una àmplia gamma de sistemes, des de la instal·lació de sistemes elèctrics, de gas i aigua, fins a la implementació d'energies renovables, climatització, calefacció i més, ens assegurem que cada detall estigui acuradament planificat i executat amb precisió. A més, ens comprometem a proporcionar-te solucions completes i de confiança que s'adaptin a les teves necessitats específiques. El nostre enfocament personalitzat i atenció al detall ens distingeix en el sector.

El nostre objectiu és superar les seves expectatives com a client. Treballem de la mà amb vosté, escoltant les teves necessitats i brindant-te solucions personalitzades que s'ajustin al teu pressupost i terminis. Descobreix els nostres serveis integrals i descobreix com Plaroig pot transformar la teva llar o negoci en un espai segur, eficient i confortable.

Electricitat - Plaroig

Electricitat

Som experts en instal·lacions elèctriques segures i eficients per a la teva llar o negoci. El nostre equip de professionals s'encarregarà de dissenyar, instal·lar i mantenir sistemes elèctrics de confiança que s'adaptin a les teves necessitats.

Des de la instal·lació de cablejat i endolls fins a la configuració d'il·luminació intel·ligent i sistemes d'energia renovable, estem compromesos a brindar-te solucions elèctriques de qualitat. Truca'ns i gaudeix d'un subministrament elèctric segur i eficient.

Plaroig - Gas

Gas

Brindem serveis especialitzats en sistemes de gas per a satisfer les teves necessitats energètiques. El nostre equip d'experts en instal·lacions de gas està capacitat per a dissenyar, instal·lar i mantenir sistemes segurs i eficients. Ja sigui que necessitis una nova instal·lació de gas, reparacions o millores en el teu sistema existent, som aquí per a ajudar-te.

Treballem en estreta col·laboració amb vosté, complint amb els estàndards de seguretat i regulacions vigents. Confia en Plaroig per a comptar amb una solució de gas de confiança i de qualitat.

Aigua - Plaroig

Aigua

Oferim solucions integrals en sistemes d'aigua. El nostre equip d'experts en instal·lacions hidràuliques s'encarrega de dissenyar i executar projectes personalitzats per a llars i empreses. Els nostres serveis inclouen la instal·lació i manteniment de canonades, sistemes de reg, bombes d'aigua i sistemes de filtració.

Treballem amb materials d'alta qualitat per a garantir correcte funcionament dels sistemes instal·lats i assegurar la satisfacció dels nostres clients.

Plaroig - Energies Renovables

Energies Renovables

Creiem en el poder de les energies renovables per a un futur energètic sostenible. Oferim solucions personalitzades i eficients, som aquí per a ajudar-te en la transició cap a una societat més respectuosa amb el medi ambient.

Des de la instal·lació de panells solars i turbines eòliques fins a sistemes de captació d'energia geotèrmica, treballem per a reduir la teva petjada de carboni i estalviar en costos energètics a llarg termini.

Climatització - Plaroig

Climatització

Entenem la importància de la climatització per al teu benestar, per això oferim solucions completes de climatització per a crear un ambient ideal en el teu espai. Ja sigui que necessitis refredar o escalfar el teu espai, oferim instal·lacions adaptades a les teves necessitats.

El nostre equip de professionals en aire condicionat s'encarrega de la instal·lació de sistemes de climatització eficients i d'última generació. Ens assegurem que gaudis d'un ambient fresc i confortable en cada racó de la teva llar o negoci.

Ventilació - Plaroig

Ventilació

La instal·lació de sistemes de ventilació és molt important per a garantir un ambient segur i saludable en el teu edifici. El nostre equip s'encarregarà de dissenyar i executar projectes de ventilació personalitzats, oferint solucions eficients i de qualitat.

Ens assegurem que l'aire circuli correctament, eliminant olors, humitat i contaminants. A més, oferim serveis de manteniment i control continu per a garantir un rendiment òptim.

Plaques Fotovoltaiques - Plaroig

Plaques Fotovoltaiques

Ens encarreguem de dissenyar i instal·lar sistemes fotovoltaics personalitzats que et permetin generar la teva pròpia electricitat renovable. A més de reduir els teus costos energètics, contribuiràs a la protecció del medi ambient.

Creiem en el potencial de l'energia solar, per això instal·lem sistemes de plaques fotovoltaiques en la teva llar o negoci, reduint la dependència de la xarxa elèctrica.

Calefacción - Plaroig

Calefacció

Comprenem la importància de tenir un sistema de calefacció eficient durant l'hivern, per aquesta raó, dissenyem i instal·lem sistemes de calefacció a mesura, com a calderes, radiadors i sòls radiants. Garantint un ambient càlid i acollidor en la teva llar o negoci.

A més, ens encarreguem del manteniment regular dels sistemes de calefacció per a garantir el seu òptim rendiment i prolongar la seva vida útil. Crida'ns i assegura un hivern càlid en el teu negoci o llar.

Sonorització - Plaroig

Sonorització

En Plaroig, entenem la importància de la privacitat i la tranquil·litat acústica, dissenyem instal·lacions de sonorització personalitzada per a reduir el soroll no desitjat.

Utilitzem materials d'aïllament acústic d'alta qualitat per a crear un ambient privat i lliure de distraccions. Compta amb nosaltres per a gaudir d'un espai acústicament optimitzat, on puguis relaxar-te, treballar o descansar sense molèsties externes.

Telecomunicaciones - Plaroig

Telecomunicacions

Comptem amb solucions completes en telecomunicacions per a satisfer les teves necessitats de connectivitat, assegurant una connexió de confiança i ràpida. A més, brindem serveis de configuració i manteniment per a garantir un funcionament òptim.

Oferim solucions personalitzades d'última generació adaptades a les teves necessitats, ja sigui per a la teva llar, empresa o un altre entorn. A més, oferim serveis de manteniment per a assegurar un rendiment òptim.

Alarmes i Sistemes de Videovigilància

Alarmes i Sistemes de Videovigilància

Fem instal·lacions d'alarmes contra intrusos i sistemes de videovigilància d'alta definició per a garantir la teva tranquil·litat les 24 hores del dia. La teva seguretat és la nostra prioritat.

A més, comptem amb sistemes de monitoratge remot i accés controlat. Contacta'ns ara mateix per a protegir els teus per a evitar intrusions i situacions de risc.

Domótica - Plaroig

Domòtica

Converteix la teva llar o negoci en un espai intel·ligent i connectat als teus dispositius. Ens encarreguem de la instal·lació i configuració de sistemes automatitzats que et permeten controlar i gestionar diferents aspectes del teu edifici de manera intuïtiva i eficient.

Des del control d'il·luminació i climatització fins a la gestió de dispositius intel·ligents i sistemes de seguretat, t'oferim una experiència de domòtica connectada a mesura. Simplifica la teva vida i gaudeix de l'eficiència amb Plaroig.

Sistemas Contra-Incendios - Plaroig

Sistemes Contra-Incendis

Ens prenem seriosament la seguretat, confia en nosaltres per a la instal·lació de sistemes contra incendis eficients i fiables. Protegim casa teva o el teu negoci utilitzant des de detectors de fum fins a sistemes d'extinció d'última generació.

Et brindem la tranquil·litat de saber que estàs protegit davant qualsevol emergència i la teva propietat queda salvaguardada en tot moment.

Manteniment - Plaroig

Manteniment

Ens preocupem pel correcte funcionament de les teves instal·lacions, per aquesta raó, realitzem inspeccions periòdiques, neteja, ajustos i reparacions necessàries per a mantenir les teves instal·lacions en òptimes condicions.

Els nostres treballadors són especialistes en manteniment, realitzen inspeccions exhaustives i duen a terme tasques de manteniment preventiu i correctiu. Confia en Plaroig per a mantenir les teves instal·lacions en excel·lent estat.